Sarah Isabel & Het Strijkorkest in Theater de Fransche School

Laat je meevoeren door de betoverende muziek van Sarah Isabel & Het Strijkorkest met de arrangementen van Yvette Ros. De afgelopen jaren heeft Sarah Isabel samen met pianiste Yvette Ros gewerkt aan haar eigen muziek. Op zaterdag 15 juni gaan ze dat samen met Het Strijkorkest onder leiding van dirigent Peter Elbertse in Theater de Fransche School ten gehore brengen.

Normaal gesproken staan werken van klassieke componisten zoals Grieg, Vivaldi en Sibelius op de lessenaar, maar nu kijken de muzikanten van het Betuwse Strijkorkest ernaar uit om singer-songwriter Sarah Isabel te begeleiden. Het wordt een avond waarin haar liefde voor het Franse chanson en haar Engelstalige nummers samenkomen.

 Sarah van Heuven (1999) is opgegroeid in Culemborg, maar inmiddels is ze uitgevlogen naar Amsterdam. Haar debuutsingle 'She Forgot', die in 2022 uitkwam, is gebaseerd op het sprookje 'Het Meisje met de Zwavelstokjes' van de Deense auteur Hans Christian Andersen. Van kleins af aan is Sarah al geobsedeerd door sprookjes. Vroeger lazen haar ouders voor het slapengaan altijd voor uit een enorm sprookjesboek. Haar muziek geeft een mysterieus, nostalgisch en sprookjesachtig gevoel en is geïnspireerd door muziek van Kate Bush, Birdy en Katie Melua.

In april 2023 won Sarah Isabel het Concours de la Chanson Française met een vertolking van het chanson Voilà van Barbara Pravi. Ze won zowel de Grand Prix als de Prix du Public. Naar aanleiding daarvan zong ze live op televisie in Tijd voor MAX en bracht ze het nummer uit als single.

🎫 via https://www.theaterdefranscheschool.nl/

Volgende
Volgende

Nieuwe single Lies & Saar