Lies & Saar live op Radio 10

Op de laatste dag van 2023 waren Lies & ik lekker vroeg uit de veren om Lieveling live te spelen op Radio 10 in de ochtendshow van Silvan Stoet. Voor ons was dit echt dé kers op de taart van 2023. Nogmaals mega dank je wel voor deze leuke kans Radio 10 en Silvan Stoet.

Wij hebben dit jaar o.a. mogen spelen op theaterfestival Karavaan, een afstudeervoorstelling gemaakt en uitgevoerd voor het afsturen van Lies aan Koninklijk Conservatorium Antwerpen, een optreden voor de Koning mogen verzorgen én onze debuutsingle Lieveling uitgebracht.

Het is af en toe best doorbijten als beginnende artiesten en je krijgt vaak een ‘nee’ te horen. Daarom vinden we het extra leuk om terug te kijken op alle dingen die in 2023 wél zijn gelukt en waar we zijn gekomen. Met af en toe een teleurstelling, maar vooral heel veel plezier en humor.

We hebben super veel zin in de dingen die er (heel binnenkort) aan gaan komen, maar we verklappen nog even niks. Voor nu: dank je wel voor het luisteren en volgen van onze muziek & tot morgen (2024)

PS Shout-out naar de geweldige videograaf die ons fanatiek zit te filmen (rechts in beeld): Charlotte van Heuven

Vorige
Vorige

Lies & Saar bij Radio 2 in België

Volgende
Volgende

Sarah Isabel in de Telegraaf